Ex libris Gdański Archipelag Kultury : gdańsk - Gregovszki, Gabor (1981- ).; Gdański Archipelag Kultury ([S. l.], 2009)
Na tle napisu "gdańsk" pięć fragmentów znanych budowli gdańskich, napis u góry: Ex libris, u dołu: Gdański Archipelag Kultury. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry