[Gdańsk, ul. Pańska nr 119] fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia ul. Pańską w Gdańsku, widok na sklep Tekstylia na rogu ulic Pańskiej i Szerokiej, w głębi ul. Szeroka, ok. 1987 r.