[Afisz. Incipit:] W Teatrze Polskim w Słupsku [...] odbędzie się koncert-popis. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie 13,14.07.1946 r.
Brak części polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Słupsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła