Bekanntmachung : Unter der Voraussetzung [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Obwieszczenie niemieckie do obywateli Belgii w sprawie kontrybucji z dnia 9 stycznia 1915 r.