Ex Libris Rika Collart / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1959)
Na pierwszym planie uliczka w Brukseli, w głębi Atomium, u góry napis: Ex Libris Rika Collart. Sygnatura artysty i nr dzieła: 131 w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.