Po ulewnym deszczu we Wrzeszczu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia skrzyżowanie ulic Grunwaldzkiej i Do Studzienki po ulewnym deszczu, w Gdańsku Wrzeszczu, 1979 r.