Po ulewnym deszczu we Wrzeszczu - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia skrzyżowanie ulic Grunwaldzkiej i Do Studzienki po ulewnym deszczu, w Gdańsku Wrzeszczu, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk