Dzień Spółdzielczości w Starogardzie-Gdańskim. (Starogard : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o uroczystościach 10.09.1950 r.
Keywords: Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne