Symbolika trynitarna Kościoła jako komunii i misji według Brunona Fortego / Krzysztof Guzowski. - Guzowski, Krzysztof (1962- ).
1. "Ecclesia viatorum". Perspektywa eschatologiczna Kościoła. 2. Etos eklezjalny. 3. Profetyczny znak wspólnoty eschatologicznej w świecie. 4. Chleb Życia. Eklezjologia eucharystyczna. 5. "Communio sanctorum".