Ulica Św. Ducha, strona południowa / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia ulicę Św. Ducha w Gdańsku, widok od skrzyżowania z ulicą Kołodziejską w stronę Motławy, 1987 r.