[Afisz teatralny. Incipit] Tylko 2 razy wystąpi gościnnie Mieczysława Ćwiklińska ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o wydarzeniu 23-24.09.1967 r. w Teatrze Letnim w Sopocie.
Keywords: Ćwiklińska, Mieczysława -- (1880-1972) -- druki ulotne; Teatr Letni (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.