Ex Libris Kazimierza Witkiewicza / Wilhelm Wyrwiński. - Wyrwiński, Wilhelm (1887-1918) ([wydawca nieznany], 1900)
W obramowaniu postać klęczącego mężczyzny czytającego książkę, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Kazimierza Witkiewicza.