Ex Libris Kazimierza Witkiewicza - Wyrwiński, Wilhelm (1887-1918).; Witkiewicz, Kazimierz (1880-1973). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1900)
W obramowaniu postać klęczącego mężczyzny czytającego książkę, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Kazimierza Witkiewicza.
Nazwisko artysty ołówkiem na odwrocie, data według działalności autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.