[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na zasadzie art. 16 ustawy z dnia 9. IV. 1938 r. ... / Sławiński. - Sławiński, Stefan (polityka) (Zarząd Miejski w Lęborku, 1948)
Afisz informujący o o rejestracji mężczyzn rocznika 1931 9.10.1948 r.