[Krajobrazy z wyobraźni V] - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1967)
Przedstawia abstrakcyjne zestawienie brył przypominające formację skalną.
Miejsce wydania według działalności autora.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora i data: B. Argasińska 67. Na oprawie dopisek ołówkiem: Krajobrazy z wyobraźni V.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy