Ex Libris Dr. Stanisław Aulich / [W. Barylski]. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1963)
Szlachcic w kontuszu (Twardowski) z kogutem stojący na półksiężycu, u góry rakieta. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr. Stanisław Aulich.