[Afisz. Incipit] Uwaga!!! Czy Ty wiesz? gdzie najlepiej się wyśpisz i najsmaczniej zjesz? ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz reklamujący Hotel i Restaurację "Polonia" w Słupsku, przy ul. Stalina 21.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.