Gdańsk, ulica Mariacka : Przedproże i Portal domu Nr 39 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1991)
Przedstawia przedproże kamienicy przy ul. Mariackiej nr 39, około 1991 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie. Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie