Mappe für die Drucksachen des XV. Deutschen Anwaltstages : Danzig, September 1901. (s.n., 1901)
Karta teczki, w której znajdowały się materiały dla uczestnika XV. konferencji prawników w Gdańsku 6-7 września 1901 r.