Mappe für die Drucksachen des XV. Deutschen Anwaltstages : Danzig, September 1901. - Deutscher Anwaltstag 1901 ; Gdańsk). (Gdańsk : s.n., 1901)
Karta teczki, w której znajdowały się materiały dla uczestnika XV. konferencji prawników w Gdańsku 6-7 września 1901 r.
Keywords: Prawnicy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- konferencje