Gdańsk - odbud[owa] Ratusza Gł. i otoczenia - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1945)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta podczas odbudowy, widok z ul. Ogarnej, ok. 1950 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie