La Conuersion S. Paul (s.n., 1650)
Niewielka rycina zakomponowana w pionowym owalu, przedstawia moment powołania Szawła z Tarsu (przyszłego św. Pawła) na drodze do Damaszku. Ukazuje Szawła po upadku z konia, oślepionego światłością bijącą od postaci na niebie, w towarzystwie trzech sług.