[Afisz. Incipit] Tylko kilka dni cyrk rozbił swoje namioty w Sopocie na placu przy ul. prezydenta Bieruta. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1951)
Sztrajfa informująca o występach cyrku w Sopocie w sierpniu.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Cyrk -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła