Obywatelu czy przypuszczasz że braku twej obecności przy urnie nie zauważą sąsiedzi? (Słupsk : [s.n.], 1946)
Afisz propagandowy zachęcający do głosowania.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne