Wspomnienia wierszem i prozą / Justyna Ziarkowska. - Ziarkowska, Justyna
Recenzja książki: Nad jeziorem Huron / Florian Śmieja. - Mississagua, 2002 oraz Zbliżenia i kontakty / Florian Śmieja. - Katowice, 2003.