Ex Eroticis Ludo Segers / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1969)
Przedstawia owalne linie jedna nad drugą, jak słoje drzewa, u dołu napis: Ex Eroticis Ludo Segers. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.