[Afisz. Incipit] Niech żyje 1-szy Maja Dzień Międzynardowej Solidarności ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o obchodach w Malborku.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.