"Marszałek Goworow" w dniu wodowania / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia statek "Marszałek Goworow" w dniu wodowania w stoczni Komuny Paryskiej w Gdyni, 1978 roku.