[Afisz. Incipit] Tance ludowe w Cyganerii sobota dn. 17.XI.1945 r. (Gdansk : [wydawca nieznany], 1945)
Sztrajfa informująca o konkursie na tańce ludowe.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.