Grete Lenze - Schulze, Hans (1904-1982).; Lenze, Grete (1973)
Dwa kwitnące żonkile i napis: Greta Lenze. Sygnatura artysty HS w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w