[Sierpień 80 : Mieczysław Jagielski i Lech Wałęsa] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia siedzących obok siebie w sali BHP Stoczni Gdańskiej, Mieczysława Jagielskiego oraz Lecha Wałęsę, 31 sierpnia 1980 r.