[Stan wojenny 1981] [Stocznia Gdańska] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia widok z góry na Stocznię Gdańską im. Lenina, zbliżenie na napis "Stocznia Gdańska" nad bramą nr 2, 15 grudnia 1981 r.