[Stan wojenny 1981] [Stocznia Gdańska] - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk-Oliwa, 1981)
Przedstawia widok z góry na Stocznię Gdańską im. Lenina, zbliżenie na napis "Stocznia Gdańska" nad bramą nr 2, 15 grudnia 1981 r.
Tyt. i data nadane przez katalogującego na podstawie opisu autora na rewersie, autor wg pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- fotografie