Periodyzacja rozwoju gospodarczego Rzeszowa po II wojnie światowej (1944-1989) / Paweł Grata. - Grata, Paweł
Zakres i treść: kryterium uniwersalne (ogólnogospodarcze), kryterium rozwoju przemysłu, kryterium rozwoju budownictwa mieszkaniowego, kryterium rozwoju infrastruktury.