Danzig Kanzelhaus Baumannshof / Paul Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (W. F. Burau, 1916)
Przedstawia obraz namalowany w 1916 r. przez Paula Kreisela: Dom Galeriowy Baumannshof przy ul. Rzeźnickiej w pobliżu klasztoru franciszkanów.