"Faworyta" Gaetano Donizettiego w Operze Bałtyckiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia fragment przedstawienia "Faworyta" w Operze Bałtyckiej, 3 maja 1978 roku.