"Faworyta" Gaetano Donizettiego w Operze Bałtyckiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia fragment przedstawienia "Faworyta" w Operze Bałtyckiej, 3 maja 1978 roku.
Tytuł na rewersach ręką autora.
Data na rewersach.
Autor według pieczątki na rewersach.
Keywords: Opera Bałtycka (Gdańsk) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk