Einladung. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
Zaproszenie na wspólny wieczór dla pracowników kolei 5.02.1939 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) w Gdańsku.
Keywords: Pracownicy kolei -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.