Koleżanki - Pierre Chesnot / projekt graficzny Maciek Małecki, fotografia Jan Walczewski ; Teatr Wybrzeże. - Małecki, Maciej (1973- ). (Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat premiery 28.05.2005 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Grzegorz Chrapkiewicz. Nazwiska autorów przy lewej krawędzi.