Koleżanki - Pierre Chesnot - Małecki, Maciej (1973- ).; Walczewski, Jan.; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat premiery 28.05.2005 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Grzegorz Chrapkiewicz. Nazwiska autorów przy lewej krawędzi.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.