[Portret kobiety IX] - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1961)
Przedstawia portret kobiety w popiersiu na wprost.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora i data: St. Rolicz 1961. Miejsce powstania według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Rysunek portretowy