[Afisz. Incipit] Recital taneczny Weli Lam i Zespołu program ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu 29.11-1.12.1946 r. Teatr Dramatyczny Domu Marynarki Wojennej Rokossowskiego 39 w Sopocie.