Bibliothek der Albrecht Dürer Haus-Stiftung-Nürnberg / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1987)
Czterech mężczyzn z książkami w ręku, na jednej z nich monogram Dürera, u dołu zamknięta księga, obok napis: Bibliothek der Albrecht Dürer Haus-Stiftung-Nürnberg. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.