Danziger Abend : unter Mitwirkung von Autoren. ([s.n.], 1917)
Druk z programem artystycznym, który miał miejsce w Aula der Oberrealsschule zu St. Petri und Pauli (dziś I LO w Gdańsku) 18 grudnia 1917 r.