Program obchodu uroczystości "Święta zwycięstwa i wolności" w ramach tygodnia Ziem Odzyskanych dnia 8-go i 9-go bm. w Gdyni. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz z programem.
Keywords: Święta -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła