Grosses Streich-Concert. (Danzig : [s.n.], 1901)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w gdańskim hotelu Brammer we Wrzeszczu 4 grudnia 1901 r.
Keywords: Hotele -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne