Rodacy! : Komu w Polsce dobrze - widzimy na obrazku [...]. (Poznań : Nakł. "Samoobrony Narodu", 1930)
Antysemicki druk z lat 30. XX w.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne