Ex Libris Marii Grońskiej - Gaczyński, Henryk (1901-1985).; Grońska, Maria (1919-2015). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1937)
Siedząca postać kobieca, wokoło napis: Ex Libris Marii Grońskiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data według działalności artysty i inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w