[Afisz. Incipit:] Teatr Ludowy ... wystawia ... Wojskowa kuracja! Komedia w 3 aktach B. K. Stefańskiego z nadprogramem "Chrapanie z rozkazu" komedia w 1 akcie. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 2.03.1947 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego nr 16.