[Afisz. Incipit] W sobotę, dnia 11-go stycznia 1947 roku ... odbędzie się w sali Kinoteatru "Światowid" Wielki Wiec Wyborczy ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu wyborczym Miejskiego Komitetu Wyborczego Stronnictw Bloku Demokratycznego.